TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Hemelvaart 2022

Driemaal is scheepsrecht: Hemelvaartweekend in Frankrijk

 

Dan wat algemene info, zeker ook voor degenen, die in 2020 nog niet besloten hebben om mee te gaan.

Ons doel is camping La Samaritaine in Buzancy. Een klein Frans dorpje ongeveer 40 km onder Sedan en gerekend vanaf Eindhoven ruim 310 km.

Leuke aanrijroutes, zowel over de snelweg, als via een soort Route National in België of via wat toeristische plaatsen. Voor elk wat wils! Normaliter rijdt men er 3.5 uur over, met de Traction iets langer.

De campingeigenaren hebben ook verheugd gereageerd op ons verzoek om weer bij hen op het terrein te mogen verblijven! Zie hun website https://www.camping-lasamaritaine.fr/nl/ Zij spreken zelfs Nederlands, want de vrouw des huizes, komt van oorsprong uit de provincie Zeeland.

De faciliteiten zijn goed. We hebben de beschikking over 9 chalets en 6 stacaravans voor de meer luxe kampeerders en voor de echte kampeerders zijn er kampeerplaatsen met elektriciteit, wateraansluiting en afvoer. Zelfs zijn er plaatsen met privé sanitair. Ook campers kunnen we ontvangen. Kortom een mooie plek in het glooiende Noord-Franse gebied.
Het bestuur heeft deze keer de organisatie van het weekend weer op zich genomen en een Hemelvaartweekend gepland. De programma’s zullen door diverse leden van onze afdeling worden verzorgd. Evt. suggesties zijn ook welkom of meld je aan als “vrijwilliger”.

We ontvangen de deelnemers vanaf donderdag 26 mei vanaf 16.00 uur voor een feest van herkenning en aansluitend een gezellige warme maaltijd. U kunt ook dagen eerder boeken,
maar dan zijn jullie op zichzelf aangewezen qua eten e.d.
Het programma is vol met verrassingen en daar gaan we nu nog niet “en-détail” op in, maar uitstapjes, een excursie, gezamenlijke maaltijden, een BBQ, bonte avonden en happenings komen langs.

De kosten: het verblijf op een accommodatie of staanplaats kun je zelf uitrekenen aan de hand van de intekenlijst. De overige kosten bedragen voor iedere deelnemer en kinderen half geld, resp. 60 en 30 euro. Hiervoor krijgt men de ontvangst, een warme maaltijd op donderdag, buffet op vrijdag en zaterdag (BBQ wel zelf het vlees inkopen en verzorgen). Op zondag het ontbijt met het afscheid. Verder veel voorzieningen, die nodig zijn voor een aangenaam verpozen.

 

LET OP: Op de intekenlijst starten met het vermelden van de persoonsgegevens en vervolgens het aantal deelnemers en verblijfperiode. Daarna alleen de grijze vakjes invullen, welke van toepassing zijn. Bij keuze zet je een X=kruisje en de rest doet het systeem zelf. Vergeet niet de opties in te vullen. Controleer het nog en klaar!


Voor 1 maart bevestigen we de reservering en bij evt. overboeking van een accommodatie volgt eerder overleg.
Na de bevestiging verwachten we, dat het bedrag van zowel de overnachtingen als de eigen bijdrage voor dit weekend overgemaakt wordt aan de penningmeester TAN ZUID. Nadere info volgt dan nog.

In de loop van de maand maart volgt meer gedetailleerde info aan de deelnemers, waaronder een programma, enz…We hopen op goed weer en kunnen ons opmaken voor een lang weekend genieten in La Douce France. De bakermat van de Traction!

Het team Hemelvaartweekend,
Paul Officier, Fred Lemmers, Paul Flentrop en John Branderhorst.

 

 

HOOFDSPONSOR van ons Hemelvaartweekend 2022
Klassiek Totaal verzekeringen;

De specialist in het verzekeren van klassieke auto’s !


Autobedrijf Van Beek te Vlissingen, Autobedrijf Janssen Kerres te Heerlen, Garage Corijn te IJzendijke,
Auto- en bandenservice Premio Roban te Roosendaal en Garagebedrijf Ton van Heesch
helpen ons belangeloos onze Tractions veilig te houden!


Ons Hemelvaartweekeind 2022 wordt financieel ondersteund door: De Looff Lily innovation te Koudekerke, CAS/Schäfer classic automobile service te Zeeland, HPO autogassystemen te Oostelbeers,

O.O.T.O. Klassiek rijden, modern gemak te Berkel-Enschot en Fruitteeltbedrijf Vermue te Borssele