TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

TCI cleaning 9 september

TCI cleaning 9 september

De zomerperiode loopt al weer bijna ten einde en het restauratie seizoen kan starten. Daarom nodigen we jullie uit om eens een kijkje te nemen in een bedrijf dat o.m. oldtimers ontdoen van roest reinigt en ontlakt.

TCI is een gerenommeerd( van oorsprong familiebedrijf)bedrijf, dat veelal grote opdracht uit het bedrijfsleven uitvoert. NS-DAF-Automotive zijn o.m. hun vaste klanten. Ook complete carrosserieën van oldtimers worden daar ook behandeld. Het zou nu echter te veel zijn om alle technieken op te sommen.

O.m. hebben Francis de Kok en andere leden ook voor het dilemma gestaan om zijn TA zelf te ontdoen van lak of te stralen of te laten ontlakken. We zijn nu in een bedrijf, dat grote projecten aan kan. Inmiddels hebben we als proef een kofferdeksel en grille aangeleverd en deze zullen getoond worden wat dit bedrijf er allemaal mee doen om een goed resultaat te krijgen.

We worden vanaf zaterdag 9 september tussen 10 en 10,15 uur verwacht. Koffie en iets lekkers staat al te wachten. Eddy van der Gaag is een lid van het mngt. Team en samen met een collega zal hij ons verwelkomen

Daarna zal hij een korte en krachtige presentatie geven omtrent de processen, die het bedrijf uitvoert. Vervolgens een rondleiding door het bedrijf in twee groepen. Tot slot het resultaat t.w. de kofferklep en de grille.

De zelf meegebrachte lunch kunnen we aldaar nuttigen. Evenwel is er geen mogelijkheid om soep warm te maken zodat we aangewezen zijn op een automaat met heet water, waarna we een cup-of-soup kunnen nuttigen(beschikbaar). Koffie/thee is in ruime mate te verkrijgen.

Wel enige spelregels voor de toegang en verblijf op dit terrein. Het is in principe een chemisch bedrijf waar veiligheidsvoorschriften gelden. De toegangspoort wordt bij aanmelding opengedaan. Daarnaast is tijdens de rondgang in het bedrijf veiligheidsschoenen verplicht. In het bedrijf zijn een beperkt aantal exemplaren van verschillende maten beschikbaar, maar als je ze zelf hebt, breng ze dan maar mee.

Na de lunch nog even napraten, waarna we huiswaarts kunnen keren.

Het zou mooi zijn als de leden met hun traction kunnen komen. Men wil een mooi plaatje schieten voor hun website. Dus…….

Het adres is: TCI cleaning, Centaurusweg 67, 5015 TC te Tilburg.

Aanmelding uiterlijk vrijdag 8 sept. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0610148293.

Het aantal personen is gemaximaliseerd tot 25 deelnemers.

 

Tot zaterdag 9 september.

John Branderhorst