TAN Afdeling Zuid  

Cafe Parler IJzendijke - Technische Controle

Café Parler in IJzendijke - Technische Controle

Het was weer een klein jaar geleden, dat we met Café Parler in IJzendijke een start hebben gemaakt. Op grond van de ervaringen was besloten deze cyclus in de afdeling voort te zetten.

Samen met Ben Mooren zijn we – via Antwerpen, want de weg bij Bergen op Zoom was afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden - naar IJzendijke gereden,

De gastheer Erwin Corijn was van meet af aan bereid en enthousiast om ons weer te ontvangen. Hij heeft me zelfs enkele keren nog gebeld voor afstemming van een en ander. Hij keek er naar uit en dat hebben we gemerkt.

Lees meer...

Cafe Parler Heerlen - Technische Controle

Café Parler Heerlen - Technische Controle

In den beginne…. er was een oproep van de Citroendealer uit Heerlen, Janssenkerres, die vroeg om een mooie Traction voor hun showroom. In het kader van het 100-jarig jubileum van het merk Citroen wilde men dit jaar allerlei acties (verkoop) ontplooien.Via een oproep was de familie Schoon uit Roermond bereid hun prachtige 15 daar een tijdje te stallen. Van de nood een deugd maken, hebben we meteen gevraagd of we een Technische Controle konden houden in de garage.

Lees meer...

Ledenvergadering en Nieuwjaarsreceptie 2019

Gezellige Nieuwjaarsreceptie en Ledenvergadering

Op zondag 20 Januari hebben we in Heeze onze gezellige en druk bezochtte Nieuwjaarsreceptie gehad, gecombineerd met ALV en afgesloten met een lekker buffet. 
Erg gezellig, met een mooi verslag over afgelopen jaar, leuke plannen voor komend jaar en bestuurswisselingen.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie TAN Zuid 2018

Nieuwjaarsreceptie TAN Zuid 2018

Om praktische redenen had het bestuur van de afdeling ZUID besloten de traditionele nieuwjaarsreceptie en de algemene ledenvergadering te combineren. Daarnaast is het formeel ook juist dat de penningmeester zijn verantwoording van het financieel beleid tijdig kan aanbieden aan het bestuur van de vereniging TAN.

Lees meer...

ALV TAN Zuid 2017

ALV TAN Zuid 2017

Na een toch iets of wat teleurstellende zomer brak daadwerkelijk het zonnetje door op onze ALV. Dat kan geen toeval meer zijn. Op zondag 20 augustus was deze mooie dag en werden we zeer gastvrij invangen bij Siraar en Wilma. Het huis is klaar en mag er beslist zijn. Het is een toplocatie geworden waar onze tractions niet misstaan.

Lees meer...

Agenda

April 2019
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Wie is Online

We hebben 46 gasten en geen leden online