TAN Afdeling Zuid  

Cafe Parler IJzendijke - Technische Controle

Café Parler in IJzendijke - Technische Controle

Het was weer een klein jaar geleden, dat we met Café Parler in IJzendijke een start hebben gemaakt. Op grond van de ervaringen was besloten deze cyclus in de afdeling voort te zetten.

Samen met Ben Mooren zijn we – via Antwerpen, want de weg bij Bergen op Zoom was afgesloten i.v.m. wegwerkzaamheden - naar IJzendijke gereden,

De gastheer Erwin Corijn was van meet af aan bereid en enthousiast om ons weer te ontvangen. Hij heeft me zelfs enkele keren nog gebeld voor afstemming van een en ander. Hij keek er naar uit en dat hebben we gemerkt.

Lees meer...

Cafe Parler Heerlen - Technische Controle

Café Parler Heerlen - Technische Controle

In den beginne…. er was een oproep van de Citroendealer uit Heerlen, Janssenkerres, die vroeg om een mooie Traction voor hun showroom. In het kader van het 100-jarig jubileum van het merk Citroen wilde men dit jaar allerlei acties (verkoop) ontplooien.Via een oproep was de familie Schoon uit Roermond bereid hun prachtige 15 daar een tijdje te stallen. Van de nood een deugd maken, hebben we meteen gevraagd of we een Technische Controle konden houden in de garage.

Lees meer...

Cafe Parler Sittard 2019

Café Parler Sittard 2019

De eerste bijeenkomst in Sittard in 2018 en de combi met een technische check in Heerlen dit voorjaar, was reden genoeg om weer een Café Parler bijeenkomst te organiseren bij Roger Kicken in zijn loods.

Lees meer...

Café Parler Midden-en Zuid-Limburg

Café Parler Midden-en Zuid-Limburg (Sittard) op 1 december 2018

De opmerkingen van de leden, die in de uithoeken van de afdeling ZUID wonen, was dat de afstand een grote hindernis betekende om aan gezamenlijke activiteiten deel te nemen. Het bestuur heeft zich dat ter harte genomen en een ontwikkeling gestart om voor deze groep leden een bijeenkomst te organiseren op een centrale locatie in hun omgeving onder de noemer van Café Parler.

Lees meer...

Café Parler in Zeeuws-Vlaanderen

Café Parler in Zeeuws-Vlaanderen

Het bestuur van de afdeling Zuid stelde vast dat de opkomst van leden bij de diverse activiteiten veelal dezelfde personen betreft. Wil je iets meer voor je leden betekenen, dan moet je de andere groep ook kunnen bereiken en het liefst in persoon. Immers dan kun je vragen stellen of beantwoorden enz. Persoonlijk contact werkt altijd beter! Daarom hebben we Café Parler in het leven geroepen om vooral de leden in de verder weg gelegen delen van onze afdeling te ontmoeten. Met een informeel gebeuren kunnen we eindelijk eens kennismaken met noeste restaurateur, rijders en knutselaars. Er leeft meer onder de leden dan je aanvankelijk denkt te veronderstellen.

Lees meer...

Meer artikelen...