TAN Afdeling Zuid  

Retromobile 2019

Retromobile Parijs 7 februari 2019

Om 5 uur in de vroege ochtend vertrokken we vanuit Nederweert naar Parijs. Onderweg pikten we op een afgesproken plaats in België Paul op. De reis verliep voorspoedig en na een koffie onderweg kwamen we aan in een zonnig Parijs. 
Lees meer...

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

Op zondag 30 september beleefde de Citroën A T/M ZX-Markt haar vijfde editie bij de Miljoenenlijn! Niet alleen waren er volop oldtimers en youngtimers te bewonderen van Franse merken zoals Citroën, Renault en Peugeot, ook het station Simpelveld verkeert helemaal in de Franse sfeer.

Lees meer...

Molentocht Goes

Molentocht Goes

De jaarlijkse oldtimerrit in Goes onder de naam de "Molentocht " heeft toch een heel aardig traction gehalte gekregen. Aan de start namen enkele tractions deel, waaronder de Rosengart van Johan de Looff.

Lees meer...

Dat gaat naar … Reims toe….

Op de nieuwjaarreceptie was van dit evenement reed gewag gemaakt. Een poging om een “busje” vol te krijgen mislukte helaas. Paul Officier, Bart van de Loo en John Branderhorst vonden elkaar om in een dag op en neer toch de beurs te bezoeken. Voor de liefhebbers een “Mekka” van formaat, zoals de berichten aangaven, voor Bart en John zou het trouwens eerste keer zijn dat ze deze beurs bezochten. De verwachtingen waren hoopvol gestemd.

Lees meer...

Met TAN-Zuid naar het Conservatoire

Vrijdagochtend 14 november is het dan zover. TAN-Zuid
(met ook nog enkele leden van Oost, Rotterdam en wat oud-TAN Zuiderlingen)vertrekt met een grote touringcar van GEBO reizen naar Parijs om aldaar het Conservatoire van Citroën te gaan bezoeken. Om 06.00 uur stapt de eerste ploeg aan boord in Geldrop, waarna richting gezet wordt naar Breda waar de tweede ploeg al ongeduldig staat te trappelen.

Lees meer...

Agenda

April 2019
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Wie is Online

We hebben 55 gasten en geen leden online