TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

TAN op Interclassics 2010

Onze leden uit Zuid-Limburg hebben weer goed hun best gedaan in Januari ! Op de autobeurs Interclassics en Topmobiel van 15-17 januari in het MECC in Maastricht, had John en  Annemie Lambrechts met familie en diverse leden vanuit Zuid een mooie stand opgezet met 3 Tractions.

Zo stond hun eigen auto daar, naast de auto van Joep Kloth (met imperiaal en bagage) en een rode auto van oud lid George Simons.

Het is volgens onze telling al weer de 11e keer dat de zuidelijkste Tractionnisten van Nederland hun mooie auto's laten zien aan het publiek. De beurs is meestal goed bezocht en ook de clubstands krijgen veel aandacht van de bezoekers. Volgens onze deelnemers was 2010 een van de mooiste presentaties van klassiekers en zeer geslaagd.

Ook dit keer was een goede voorbereiding het recept voor een geslaagde presentatie. Op tijd de auto's binnen krijgen, de stand opbouwen, zorgen dat je alle faciliteiten hebt, en natuurlijk veel uitleg geven aan de geïnteresseerde bezoekers.  Ook de standtafel zelf moet goed gevuld zijn met een fotopresentatie en informatie over de club. En er is natuurlijk altijd tijd voor een gezellig praatje met de liefhebbers van oude Citroens die een kijkje komen nemen. Is bij ons ook niet ooit een keer die vonk over geslagen op een beurs of in een museum waar je de Traction in levende lijve ziet?

Zoals u op de foto's van onze huisfotograaf Alex Derksen ziet, was er ook tijd om gezellig bij te praten met de nieuwsgierige bezoekers van TAN Zuid. Annemie vertelde nog dat ze een jongedame had kunnen helpen die op zoek was naar een originele kleur voor haar oude Eend. Tussen de boekjes vonden ze een kleurtabel in een uitgave van de Duitse club.

De eerste prijs voor de mooiste auto ging dit jaar naar een Panhard Cabriolet van de club uit Tongeren in de stand naast hen. Ook een beetje Citroen, dus de eer bleef in de familie.

Bravo voor de organisatie en de vrijwilligers die ook dit jaar weer de handen uit de mouwen hebben gestoken voor dit evenement!

Marc Vos