Op de heenweg zagen we een enkele Traction rijden over de snelweg. De meeste leden kwamen natuurlijk in hun zwarte Dame, en reden blijkbaar over de binnenwegen. Bij binnenkomst vielen we meteen aan op Jooske's clubshop met weer hele mooie boeken. Dat is fijn om zo leuke boeken kopen zonder direct te hoeven betalen. De factuur werd netjes opgestuurd naar huis. Ook de bestelde onderdelen uit het Centraal Magazijn lagen netjes klaar voor de bezoekers, dus dat was mooi meegenomen. Al met al was de locatie en organisatie perfect voor elkaar. Prima prestatie van onze vrienden uit Oost en het bestuur!

Het is altijd leuk om leden uit de andere afdelingen weer te ontmoeten, en snel was het een gezellig geroezemoes onder het genot van een kop koffie. Vanuit Zuid waren diverse leden gekomen, waaronder Jacqueline met hun cabriolet. Prachtig weer voor zo'n tochtje. De vergadering was gelukkig niet al te lang, en verliep in goede sfeer. Na een uurtje waren de boeken in orde bevonden, en kregen we een toelichting op de begroting en plannen voor dit jaar. Gjalt van der Molen stelde zich voor als nieuw bestuurslid en liet een website zien in aanbouw met daarop een verzameling van technische artikelen en vraag en antwoorden over techniek uit het forum van TAN. Dit alles is te bewonderen via www.traction-avant.info

Ook was er aandacht voor het promoten van de club op diverse beurzen zoals het Mecc en Citromobile. De afdelingen worden aangespoord om meer zichtbaar te zijn in hun regio's. Het totale ledenaantal van de afgelopen jaren is wat dalende door verkoop van auto's aan niet-leden, of verzamelaars in de club. Dus als je ooit je Traction verkoopt, regel dan wel dat de volgende eigenaar lid wordt! Hij weet anders niet wat ie mist.

Na de lunch was er nog een toertocht van een klein uur in de omgeving. Daar deden Geert van Eijk en ik niet aan mee, want we gingen snel door naar Ootmarsum, om de Hemelvaartrit nog een keer na te rijden.  Ook wij hadden dus nog een leuke tour!

Marc Vos