TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Een Zonnig Jaarfeest TAN

Op een zonovergoten zondag 25 september verzamelden we met zo'n 135 Tractions bij Fort Vechten in de buurt van Bunnik. Daar stond de koffie klaar, kregen we een gratis mini-rondleiding door het oude fort, en lieten we ons de koffie met speciaal gebakken Fort koeken goed smaken.

De afdeling Midden had een perfecte ploeg ingezet van vele leden die het parkeren regelden, de inschrijving, de koffie, en ook ons magazijn en de clubshop waren weer present! Als voorproefje op de ICCCR van 2012 was ook ene Mick uit Yorkshire overgekomen om ons enthousiast te krijgen. Nou dat kon Mick wel. Een gezellige spraakzame Brit die ons uitlegde dat ze het goed gaan organiseren volgend jaar.

Na de ontvangst en het opprikken van het routebord op de auto, vertrokken we over mooie weggetjes rond Utrecht en het Gooi. Anderhalf uur later stonden we bij Luchtvaartmuseum op Soesterberg. Eerst werden we op de foto gezet, om daarna aan te mogen vallen op een broodje knakworst. Het museum bestaat uit twee grote hallen met vliegtuigen en helikopters, en er is ook een hal met simulators en speeldingen voor de kinderen. Op de parkeerplaats was Rob de Bas flink aan het accordeon spelen op zijn zelfgemaakte kopie van de Yvette Horner Traction. 

Het laatste deel van de rit was wat korter en eindigde bij een partycentrum bij Amersfoort. Daar pakten we nog een pilsje etc. en werd de uitslag van de foto prijsvraag bekend gemaakt. Maar 9 equipes hadden die foutloos gemaakt (waaronder in ieder geval 2 uit Zuid vonden wij..) en er werden een paar leuke prijzen uitgereikt aan de drie gelukkigen. Ook werd een toegang voor 4 dagen voor een hele familie voor de ICCCR 2012 verloot  ter waarde van 130 euro! Er volgt nog een herkansing voor de Traction lezers aan het eind van het jaar zei onze Brit. Voor de liefhebbers was er nog een warm buffet om de dag gezellig samen af te sluiten. 

Midden bedankt voor de mooie dag en perfecte organisatie!

Marc en Lia Vos