TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

TAN op Interclassics 2012

Ook dit jaar was Interclassics weer de moeite waard om te bezoeken. John en Annemie Lambrechts waren weer van de partij met een TAN stand, dit keer hadden we een mooie lange stand. Diverse bijzondere Tractions waren te zien: De Yvette Horner look-alike van Rob de Bas, het dans-son-jus Sportje van Joep Kloth en een rode Commerciale.

Als je goed kijkt op het filmpje van Autovisie dan zie je auto van Joep, gevuld met een reuze knuffeldier voorbij komen. De TAN stand werd goed bezocht door de diverse belangstellenden en de Traction leden. 

We zijn blijkbaar niet de enigen die vinden dat de beurs steeds aantrekkelijker is geworden. Zelfs de kenners beamen het. Het is een goede mix is van top klassiekers bij de stands van de bekende handelaren, de gezellige club stands en de onderdelen en boeken stands. Dit keer was er een apart paviljoen met alle Porsche typen die belangrijk waren en zijn voor dit merk. Kortom voldoende afwisseling en voor elke liefhebber genoeg te zien.

Zo kwam ik op bij Ford club  precies dezelfde auto tegen die mijn vader heeft gereden in de jaren 70 een Taunus 17M RS. Met een vriendelijk gebaar zwaaide men het portier voor me open en ik was even 10 minuten terug in mijn tienerjaren. Waar zitten alle knoppen ook al weer, tja alles wat je vergeten was herkende je snel weer. Nou mijn dag was weer perfect geslaagd. Ook kon ik mijn zoon David laten zien hoe groot nou die kattenbak is achterin een Kever. Daar klommen we als peuter achterin: lekker boven die lawaaierige motor leerde je als jochie al snel op welke momenten je moest schakelen. 

Dat bedoel ik nou, gewoon genieten van zo een autobeurs als vader en zoon. Hij de Porsches, ik de auto's van mijn pa terugvinden. Moet je ook eens doen.

Familie Lambrechts, Rob de Bas, Joep Kloth en allen die weer meegeholpen hebben aan de realisatie van de clubstand, van harte bedankt!

Marc Vos

(foto's: Alex Derksen fotoservice - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)