TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Fleurig Jaarfeest goed bezocht

Een prachtige zonnige zaterdag zette de toon voor een grandioos feestweekend. Tractions uit alle windstreken kwamen naar het Brabantse Schijndel en werden daar met een glimlach en bloasmuziek ontvangen.

Na de koffie reden de ruim 100 equipes via kleine weggetjes door het Groene Woud naar Best. Daar stond zowaar een echte Franse Gendarme de auto's het parkeerterrein op te gebaren van Museum Bevrijdende Vleugels.

Na de lunch op het zonnige terras en bezichtiging van het museum vertrokken we richting Boxmeer. Het glas Prosecco bij de toast op het feest bij binnenkomst lieten we ons goed smaken, en niet veel later bevonden wij ons in een schitterende grote zaal voor het diner in de stijl van André Citroen. De toegift daarna kwam in de vorm van de band Zugabe - geheel in lederhose uitgedost - die al snel de dansvloer liet volstromen. Een verrassingsoptreden van Jan-Claude et ses Tractionettes bracht ons in Parijse sferen, waarna een echte Tonproater ons liet smullen van zijn grappen

Dag 2 stond in het teken van een presentatie van de club op de Floriade. In de stromende regen kwamen 25 equipes al vroeg aan bij de ingang, waarna de auto's vakkundig werden gedecoreerd met schitterende bloemstukken. Vele Floriade bezoekers kwamen gedurende de dag een kijkje nemen naar deze prachtige display.