TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

TAN in de prijzen op Interclassics 2008

Voor de 10e keer was TAN weer present op de Interclassics-Topmobiel beurs in Maastricht. En de mooie stand kreeg de 3e prijs van de jury !

Met een mooie stand en op een goede lokatie was TAN ook dit jaar weer aanwezig op Interclassics. Dit meest zuidelijke autoevenement van Nederland is de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het is een mix van exclusieve auto's - dit jaar alle jaargangen van Ferrari, restaurateurs met zeer mooie auto's, handelaren met boeken, gereedschap, rubbers e.d. en natuurlijk de autoclubs.

John en Annemie Lambrechts maken met veel support van familie en Traction vrienden elk jaar een gezellige stand, waar menigeen een praatje aanknoopt. Want, zoals ik vrijdagavond zelf ook zag, er zijn veel mensen die ooit een Traction hebben gereden of de aanschaf overwegen. En dan is zo een beurs een mooi moment om contact te leggen.

Met ondersteuning van TAN lagen er ook weer de nodige exemplaren van Traxion, kalenders en ander informatie materiaal. Ook wat onderdelen op de tafel trekken al gauw de aandacht. Maar het meest van alles waar het oog op valt is de dit jaar bijzondere combinatie van auto's op de stand. Een zeldzame faux cabriolet in originele staat, een tot camionette omgebouwde Traction van Jose Franssen.

Er was ook een Traction die na de oorlogsjaren was omgebouwd tot ziekenauto. Even de zaag erin en een dubbele achterklep waar de patient zo in kon. De rechtervoorstoel werd verwijderd en daar lag je dan, omringd door de goede zorgen van een aardige verpleegster zullen we maar denken.

Vrijdag kwam de vakjury al enkele keren langs de stand, hetgeen Annemie toch wat zenuwachtig maakte. En ja hoor, vrijdagavond na sluiting van de eerste dag, kwam de uitslag: een welverdiende 3e prijs voor TAN Zuid werd bekendgemaakt. De faux cabriolet van 1938 werd door de jury als zeer bijzonder beoordeeld.

Een prachtig resultaat en daarom een welgemeend bedankt aan allen voor de mooie presentatie!

Marc Vos

www.ic-tm.nl