TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

De Citroën A T/M ZX-Markt op 30 september in Simpelveld

Op zondag 30 september beleefde de Citroën A T/M ZX-Markt haar vijfde editie bij de Miljoenenlijn! Niet alleen waren er volop oldtimers en youngtimers te bewonderen van Franse merken zoals Citroën, Renault en Peugeot, ook het station Simpelveld verkeert helemaal in de Franse sfeer.

Dit evenement viel samen met de najaarsrit van TAN-ZUID, waardoor de leden moesten kiezen.

Ons Lid Ton Snackers heeft het evenement wel bezocht en heeft enige sfeer foto’s gemaakt. Hij meldde: Een leuk evenement. Het enige wat ik miste een handelaar met een stand voor nieuwe onderdelen.

Voor de rest was het de hele dag door gezellig druk met zeer veel oude karretjes van net zo’n diverse toestanden.

Wat ook nog mogelijk zou kunnen zijn een tourritje met b.v. de tractions, en wel om het uur door de omgeving van de plaats van organisatie belangstellende te vervoeren. Deze tip wordt meegenomen!

Ook was ons lid Paul Kicken weer van de partij met onderdelen en curiosa. Hij vertelde dat er ruim 275 oldtimers – veelal Citroëns, waaronder 24 tractions!!, – maar ook de merken Renault, Peugeot en Simca enz. waren vertegenwoordigd.

De foto’s geven een sfeertekening van dit evenement, Voor 2019 is dit weer aangekondigd op de laatste zondag van september.