Het programma zat goed in elkaar. De eerste dag bezochten we, na een hartelijk welkom, de paardenmelkerij, die bij de camping hoort. Op vrijdag 31 mei, begon de dag met een rondrit , waarbij alle kinderen en ouders, die op dat moment op de camping kampeerden, werden uitgenodigd kennis te maken met de Traction en eens te ervaren hoe het is in een Traction (mee) te rijden: een belevenis voor velen. In de middag reden de Tractions “ in colonne” door het het prachtige landschap; we bezochten een struisvogelboerderij met rondleiding door een hilarische , humoristische gids. Voor een ieder: in één struisvogelei passen 20 kippe eieren! ’s-Avonds, na alweer een fantastisch buffet, hebben we genoten en gelachen tijdens de Bric à Brac veiling met al dan niet aan Traction gelieerde kavels.

1 juni, was de dag van de oldtimer-rit : de 13e Groese Papvretersrit vanuit deze prachtige gezellige plaats. Aan deze klassieker rit deden behalve Tractions ook oldtimer bromfietsen, tractoren en oldtimer WO2 voertuigen mee. Verschillende routes voor de diverse oldtimer typen; af en toe kruisten de routes elkaar. Omstanders stonden enthousiast te zwaaien, stopten hun auto , fiets of wandeling langs de weg en kregen allen een lach op het gezicht bij het zien van al die mooie “oudjes’. De WO2 voertuigen startten in Groede om vervolgens af te reizen naar de 75e herdenking van D-day in Normandiē.

De laatste avond was er een heerlijke BBQ en een hilarische quiz, met vele wetenswaardigheden over Citroēn, Traction en Zeeuws Vlaanderen Zondag 2 juni vertrokken de meesten na een prachtig afscheid, terugblikkend op een fantastisch goed georganiseerde en zeer vriendschappelijke dagen!

Alle lof voor de organisatie. geweldig gedaan!