TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

ALV 2008 in Brakel

Op 13 April werd de Algemene Ledenvergadering van Traction Avant Nederland gehouden in het Brabantse Brakel. Hier vindt u alvast de foto's van een geslaagd evenement!

Een grote opkomst van wel 164 deelnemers zorgde niet alleen voor een goed gevulde zaal, maar gaf ook een geslaagde ambiance aan het partnerprogramma.

De lunch smaakte goed en ook de rondrit naar Slot Ammersoyen viel in de smaak. De Tractions werden door de gastvrouwen van afdeling Zuid mooi gedrapeerd rondom Huize Brakel.

Met dank aan Cor Rus-Hartland en Pim Wittop Koning voor de foto's

De vergadering verliep mede door de perfecte ambiance in goede harmonie en door het fraaie weer was de rondleiding in de historische kruidentuin (het partnerprogramma) ook een succes. U ziet dan ook de parkeerhulpen zichtbaar genieten.

Er was een zaal waarin de clubshop en het magazijn aanwezig waren en goede zaken deden. In een hoek van deze zaal was de LED verlichting demonstratie van de oplossing die in Zuid is uitgewerkt. Deze waren ook ’life’ te bekijken op twee tractions van 6Volt en 12Volt bij de ingang.

Na de vergadering was er voor de liefhebbers nog een rondrit over de dijkjes naar een waar kasteel "Slot Ammersoyen". Dit viel goed in de smaak. Naast een rondleiding door dit fraaie slot kreeg iedere deelnemer nog een leuke attentie.

Complimenten voor de organisatoren van Zuid die er toch maar in geslaagd waren om zelfs de laatste 70 personen die zich de laatste week pas hadden aangemeld ook volledig te verzorgen.

Geert van Eijk