TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Voorjaarsrit in de pers!

Na een vroege start en een tocht door mist en regen arriveerden we bij het Gastels Veerke waar we welkom werden geheten door Ton en Wilma Helbers en hun zonen. Nog voordat we geparkeerd waren was er al een routeschild op mijn traction gemonteerd.

Bij de koffie met vlaai bekeken we de tas met diverse goederen die we cadeau kregen. Naast de route had men ook nog een puzzelrit uitgezet met heuse prijzen die te winnen waren. Voor de middagpauze stond een drie gangen maaltijd voor ons klaar.

Daarna was het, op deze palmzondag, tijd om naar de kerk te gaan alwaar we een boeiende rondleiding kregen omlijst met orgelmuziek. Na een demonstratie van grafisch drukwerk moesten de dorstigen gelaafd worden, waarna we aan het derde deel van de rit begonnen.

Wederom werden we door prachtige plaatsjes geleid en werd de stuurmanskunst van de tractionist her en der danig op de proef gesteld. We eindigden op het beginpunt alwaar een complete bbq voor ons klaar stond.

Ton en Wilma bedankt voor deze fantastische dag met een aaneenschakeling van verassingen waar we geweldig van genoten hebben.

Geert van Eijk