TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Aspergerit 2009

Dit jaar waren we na een leuke rit ook nog opgenomen in een echt defilé. Iedere Tractionist werd met zijn auto (type en bijzonderheden) aangekondigd en diende een vraag over Citroen of de Traction te beantwoorden. Een correct antwoord leverde een prijs op. De chauffeur mocht daarna proberen op een minuscule rotonde zijn Traction te keren zodat de volgende Traction zijn aantreden kon maken.

Na dit defilé werd de rit hervat om bij een champignon teler (5 ton per week voornamelijk voor de export) een stop te maken. Hier kregen we naast een film en een rondleiding ook diverse champignon heerlijkheden voorgezet. Deze smaakte diverse tractionisten zo goed dat de latere asperge consumptie hier onder heeft geleden. Dit jaar bleef er voor het eerst in de aspergerit geschiedenis een aantal schalen asperges over.

Voor de aanvang van het aspergediner zaten we nog even in de stralende zon op een terrasje, wie had dat gedacht toen we met overvloedige regen naar Grubbenvorst reden.

Hans en Jacqueline vd Brandt werden door onze penningmeester Rolf uitgebreid bedankt voor dit geweldige evenement en Hans wist ons direct gerust te stellen dat hij nog diverse aspergeritten in het verschiet heeft liggen. We kunnen dus met een gerust hart zeggen.

Hans en Jacqueline bedankt en dus tot volgend jaar.

Geert van Eijk