TAN Afdeling Zuid  

Oldtimer rit brengt herinneringen boven in Heeze

Tour des Bonnes Mémoires

HEEZE - Zondag 24 juni was de Oldtimer rit Tour des Bonnes Mémoires door de Brabantse dreven. Om 14.00 uur kwamen er vijf oude Citroën Traction Avants, een Citroën Rosalie en een Hudson voorrijden. De bewoners van Woonzorgcentrum Nicasius konden instappen in auto’s die zij nog herkenden uit hun jonge jeugd.

De tocht ging over smalle wegen en buurtschappen richting De Peel. Er was een stop gepland bij het Buitencentrum “De Pelen” te Ospel. Hier was er voor iedereen koffie of thee en Limburgse vlaai. Ook konden de mensen een drankje bestellen. Veel goede herinneringen over deze mooie streek werden opgehaald.

Het was een vrolijke boel op de achterbank en op het terras. Om 17.00 uur was iedereen weer in Heeze en kon men terugzien op een geweldige middag.

Het een en ander is mogelijk gemaakt door Traction Avant Nederland afdeling Zuid en de Vrienden Zorgcentrum Nicasius. Na afloop was er voor alle deelnemers een diploma voor hun geslaagde proefrit in de oldtimer. Het was een geslaagde middag.

Een bijzonder bedankje aan Geert en Leontien van Eijk voor het uitzetten van de rit en het regelen van de tussenstop!

Aan deze rit werkten mee namens TANZuid Erik en Monique van Munster, Jan Uijlings, John Luijten en echtgenote, Lia en David en Marc Vos. Vanuit de Vrienden van het zorgcentrum hadden Peter van Lieshout en Rens Guitjens alles met de bewoners en medewerkers gecoördineerd.  

 

Marc Vos

 

Agenda

April 2019
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Wie is Online

We hebben 55 gasten en geen leden online