TAN Afdeling Zuid  TAN sticker 50 jaar bijgesneden

 
 
 

Sleuteldag bij Cees 3 april 2010

Sleuteldag bij Cees 3 april 2010

Zaterdag 03 april 2010 reed ik al vroeg thuis weg naar de sleutelbijeenkomst van Zuid die bij Cees Bakker in het mooie dorp De Heen werd gehouden.

Het thema van deze dag was het controleren van de juiste werking van de dynamo en spanningsregelaar en het meten/ vaststellen van de eventuele spanningsverliezen in het bedradingssysteem.

Het was gezellig druk met elf personen en Limburg, Brabant en Zeeland waren goed vertegenwoordigd. In de ambiance van de werkplaats van Cees was de sfeer gezellig, werd er druk gediscussieerd en het technisch niveau was uitstekend. Het reinigen en afstellen van een wederspannige spanningsregelaar werd met grote interesse gevolgd en het resultaat was uiteindelijk duidelijk meetbaar.

Tiny heeft ons verwend met koffie en koek en tussen de middag met twee soorten soep. Na de lunch hebben wij de Traction van Cees nog eens uitgebreid bewonderd en beluisterd. Cees, het was voor alle aanwezigen een genot om de motor van jouw Trax te horen lopen. Cees en Tiny bedankt voor de gastvrijheid en een wij vonden het met alle aanwezigen een mooie start van het Paasweek-end.

Guus Gussenhoven